Erdőséta kifejezetten pároknak! ❤️

Mire készüljetek?

A táj és élővilág csodálásán túl olyan vidám, relaxációs, gondolkodtató feladatokat, játékokat kaptok majd, amik segítenek:

🌿 saját és egymás értékeinek felfedezésében, elmélyítésében,

🌿 a vidámságotok megtartásában,

🌿 a kapcsolat erőforrásainak, kincseinek tudatosításában (mert ugye vagyok Én, vagy Te és van a Kapcsolatunk, mint fontos létező),

🌿 stb. 😉

Mindegy, hogy két hete vagy két évtizede vagytok együtt, mindenki a saját ritmusában, szabadáságában élheti meg a sétát és a feladatokat.

Lesznek egyéni és páros gyakorlatok/játékok. Semmi sem kötelező. Nem fog senki faggatni. Minden élményből, felismerésből annyit osztasz meg, amennyit jól esik. 🙂 

Ez egy szép, vidám, elmélyült, energizáló séta, melyről olyan batyuval térhettek haza, ami a későbbiekben is segít a nehézségek áthidalásában, a szeretet, harmónia, egymás iránti kíváncsiság megtartásában. 

GYAKORLATI TUDNIVALÓK:

Mikor, hol 🌿
Egyénileg megbeszélt időpontban, egy alkalom nagyjából 3 órát vesz igénybe

Hol 🌿
Választható: Apátistvánfalva / Hársas-tó / Kétvölgy

Öltözék, felszerelés 🌿
Ajánlott zárt, erdei sétára alkalmas sportcipő, igény szerint hosszú szárú nadrág, esőgyanús idő esetén esőkabát.

💦 Minden időjárásnak megvan a maga varázsa.  De természetesen rossz idő esetén a jelentkezőkkel egyeztetek vagány esőkabátos séta/lemondás vagy új időpont ügyében. 🙂

1687275248241

Miért?

Ebben a sétában minden találkozik, amit élek, szeretek, amiért elhivatott vagyok. A természet, a kirándulás, a lélek és a kapcsolódás. 

Kisgyermek koromból is emlékszem, hogy órákig képes voltam elmerülni a cserebogarak lomha röptét csodálva langyos kora nyári estéken. Lélegzetvisszafojtva lestem, amint a békák vadásztak vagy ahogy egy csiga ráérősen csámcsogott a salátaleveleken.

Aztán biológus lettem. Foglalkoztam sünökkel, kullancsokkal, muslicákkal. 😀 Az Őrség iránti vonzalmam az itt töltött hat napos terepgyakorlattal kezdődött. Napokig jártuk az erőt, réteket, a pocsolyák is hemzsegtek az izgalmasnál izgalmasabb lényektől. 

Nagyjából tizenöt év múlva már lelki segítőként is, egyéni utak, gyermek és felnőtt csoportok vezetésének tapasztalatával érkeztem vissza erre a gyönyörű vidékre. 

Így nem volt kérés, hogy mindezt összegyúrva  segítsek megtapasztalni az érdeklődőknek az itt oly gazdag és csodás természetet, és ennek útján igény szerint önmaguk kivételes erőforrásait, értékeit.